Queen Of Heart - I samarbete med Ditte Svanfeldt

Nu lanserar vi en extra god Nyhet
- Queen of Hearts Kaffe & Te

Var precis den du är och lev livet som du vill! Att sätta sig själv först och våga vägledas av sina värderingar och känslor är inte lätt. Det kan till och med kännas läskigt och otänkbart. Det vet vi allt om. Dessa produkter finns till, som en påminnelse till dig att du kan vara din egna Queen of Heart. Unna dig en kopp, som samtidigt gör gott.

 

Ett viktigt samarbete

Ibland hamnar vi i situationer där det upplevs det lättare att svika sig själv än att riskera att göra någon annan besviken? Man säger ja fast man inte vill, man förändrar sig själv för att passa in och bli omtyckt... Allt för att möta upp omgivningens förväntningar på oss.
Vi vill tillsammans påbörja resan mot ett liv där besluten tas utifrån kärlek till oss själva, som motiverar och stärker oss. Vi har tagit fram produkter i samarbete med Ditte Svanfeldt som vi hoppas ska motivera dig till detta - att vara just din Queen of Heart.

Beställ Queen Of Heart här

Ett kaffe för dig som vill göra skillnad

Som prenumerant på en rost från Svanfeldts Coffee blir du en del av en kafferörelse, och bidrar till Hjärnfonden med dina kaffepengar. Hjärngänget finns för att fler ska belysa frågor om hjärnans vanligaste diagnoser, som de allra flesta av oss kan relatera till. För varje kilo kaffe som säljs skänks 10 kr till Hjärnfondens forskning. Dina kaffepengar gör skillnad.

 

Ett gott kaffe i alla led

Beans and Brains ger dig möjligheten till ett medvetet val. Svanfeldts Coffee är ett hållbart kaffe som är producerat på ett schysst sätt, av människor med goda arbetsvillkor.

Vår certifiering från Rainforest Alliance är ett bevis på vår strävan för en miljövänlig och socialt rättvis kaffeindustri.

Smaka på Hjärngänget