Intervju med Jane Oksanen vår nya ambassadör med kafferosten ÅNGEST

Beskriv vad ångest betyder för dig, 

- Det syns inte utanpå, men inom mig kvävs jag. Jag hatar varje gång ångesten kommer även fast jag vet att ångesten inte är farlig. Jag vet att jag inte kommer drunkna och dö av den, även om det ofta känns så.

Varför är du en ambassadör för Svanfeldts Coffee?

- För mig kändes det givet att tacka ja till att vara en ambassadör för Svanfeldts Coffee. Jag önskar att genom att prata mer om ångest kunna göra livet lättare för så många som lever med ångest varje dag. Du ska inte behöva säga att du har ont i huvudet för att det finns ett stigma kring det.

Vad betyder en god kopp kaffe för dig?

- Att få dricka en kopp morgonkaffe hemma är något jag aldrig kommer att ta för givet. Från ena dagen till den andra så drack jag kaffe innanför sjukhusets väggar när vår dotter fick cancer. Att nu få hålla i sin egen kopp, i vårat hem, med dessutom ett kaffe som verkligen gör skillnad. Det är något jag känner mig oerhört stolt över.

 

 

Smaka på Hjärngänget