Vi säger varmt välkommen till vår nyaste ambassadör - Lisa Borg! ❤️☕️

Vi säger varmt välkommen till vår nyaste ambassadör - Lisa Borg!

Hennes kaffe "Koffeinfritt av Lisa Borg" är ett malet, mörkrostat kaffe med mustig och kryddig med smak av kakao och svarta vinbär.

Lisa har likt våra andra ambassadörer en egen koppling till hjärndiagnoser, och att hennes kaffe är koffeinfritt är ingen slump. Läs hennes ord nedan.

Hej, jag heter Lisa Borg fd Anckarman. Vad kul att du har hittat hit!
Koffeinfritt kaffe har förändrat mitt liv! Och jag hoppas att det även kan förändra ditt.
Efter en kollaps med efterföljande hjärnröntgen som sedan ledde till ADHD-diagnos blev jag mer uppmärksam på vad som påverkar min kropp negativt.

Svenskar dricker i genomsnitt 6 koppar kaffe per dag och koffeinet kan påverka vår sömn och nervsystem negativt. Om du, precis som jag, enkelt blir stressad och har nära till ångest kan det vara en idé att skära ner på koffeinintaget.

Koffeinfritt kaffe kan antingen vara det perfekta substitutet för ditt vanliga kaffe om du vill sluta med koffein helt. Men även perfekt som komplement efter din första morgonkopp för att inte fortsätta förse kroppen med koffein under dagen.

Jag har rostat dessa bönor hårt. Så hårt att David som äger Svanfeldts först rynkade på näsan. Men nu är vi alla överens om att ett kraftfullt, koffeinfritt kaffe behövs på marknaden. Alla är värda den där magiska kaffekänslan i munnen, med eller utan koffein - så varför tumma på smaken?

Smaka på Hjärngänget