Kaffepengar för er. En framtid för andra. Erbjud era kunder Sveriges snällaste kaffe. Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är för alla som gillar bra kaffe, har en hjärna och hjärtat på rätt ställe. Bli en del av vår kafferörelse och sälj ett kaffe som är GOTT och gör GOTT redan idag!

 ☕️❤️🧠

Ett kaffe att avnjuta. Eller ge bort.

Välj Sveriges snällaste kaffe. Med Beans & Brains-kaffe från Svanfeldts Coffee. Kaffet levereras i smakfulla påsar på 250 gram. Den mindre förpackningsstorleken bevarar den goda smaken och är en perfekt present eller pick-up-produkt för era kunder. Beans & Brains är ett lika bra presentalternativ som chokladasken, vinflaskan eller grattiskortet.

En gåva som ger ringar på vattnet. Det pris ni köper kaffet för innebär ett bidrag på 2,5 kronor per påse och 10 kronor per kilo, bidraget till Hjärnfonden, som vi står för, är förstås inräknat. Det är inte bara kaffepengar.


Välj ett kaffe som, kopp för kopp, gör världen lite bättre. Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är kaffet för företagaren som har en hjärna och hjärtat på rätt ställe.

Varje kopp tillfaller Hjärnfonden.

10 kr per kilo till Hjärnfonden

Grundarna till Beans & Brains är vi, David och Ditte. Vi är föräldrar till tre barn. Ett av barnen fick en hjärnblödning när hon låg i magen och föddes med en grav CP-skada. Vi har i och med det fått upp ögonen för vikten av arbetet kring hjärnforskning. Vi kom fram till att vi vill bidra med något. Vi bestämde oss för att 10 kronor för varje kilo kaffe vi säljer ska gå till Hjärnfondens forskning.

Med en stor erfarenhet av kaffebranschen och en blogg med tusentals följare insåg vi att vi kan göra skillnad på riktigt. Att tillsammans skapa ett kaffekoncept som gör morgondagen ljusare för någon annan. Beans & Brains har redan gjort avtryck – vi har sålt över 80,000 kilo kaffe! Tack vare våra kaffe-ambassadörer är Beans & Brains en kafferörelse in the making.

Kontakta oss