Vi ger Sveriges företagare möjlighet att bidra till livsviktig hjärnforskning genom sina kaffepengar – med målet att samla in 800 000 kr årligen. Bli en del av vår kafferörelse och drick ett kaffe som är GOTT och gör GOTT redan idag!

Vi har något för alla företag stora som små ☕️❤️🧠

Vad är viktigast för en riktigt bra kaffelösning på arbetsplatsen?

Välj Sveriges snällaste kaffe. Med Beans & Brains-kaffe från Svanfeldts Coffee blir varje kaffepaus på jobbet en njutning och bidrar till en god sak. Vårt kaffe, rostat med kärlek, förbättrar arbetsmoralen och håller teamet energiskt och motiverat.


Alla svenska arbetsplatser har något gemensamt – kärleken till kaffet. Genom att välja Beans & Brains kaffe får du ett kaffe som gör skillnad där 10 kr av varje sålt kilo kaffe går till Hjärnfondens viktiga forskning om hjärnan.


Service och Support: Vårt team av experter och servicetekniker är redo att erbjuda de lösningar och den support ditt företag behöver för att säkerställa en problemfri kaffeupplevelse.


Välj ett kaffe som, kopp för kopp, gör världen lite bättre. Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är kaffet för företagaren som har en hjärna och hjärtat på rätt ställe.

En kopp för hjärnan. En kopp som gör skillnad.

10 kr per kilo till Hjärnfonden

Grundarna till Beans & Brains är vi, David och Ditte. Vi är föräldrar till tre barn. Ett av barnen fick en hjärnblödning när hon låg i magen och föddes med en grav CP-skada. Vi har i och med det fått upp ögonen för vikten av arbetet kring hjärnforskning. Vi kom fram till att vi vill bidra med något. Vi bestämde oss för att 10 kronor för varje kilo kaffe vi säljer ska gå till Hjärnfondens forskning.

Med en stor erfarenhet av kaffebranschen och en blogg med tusentals följare insåg vi att vi kan göra skillnad på riktigt. Att tillsammans skapa ett kaffekoncept som gör morgondagen ljusare för någon annan. Beans & Brains har redan gjort avtryck – vi har sålt över 80,000 kilo kaffe! Tack vare våra kaffe-ambassadörer är Beans & Brains en kafferörelse in the making.

Kontakta oss