Ge era gäster en unik möjlighet att bidra till livsviktig hjärnforskning genom sina kaffeköp. Med målsättningen att samla in 800 000 kr årligen, kan ditt företag bli en del av en betydelsefull rörelse. Njut av ett kaffe som smakar gott och gör gott!

Vi har alternativ som passar alla typer av hotell och restauranger – stora som små. ☕️❤️🧠

Vad är nyckeln till en framgångsrik kaffelösning inom hotell- och restaurangbranschen?

Välj Sveriges snällaste kaffe. Med Beans & Brains-kaffe från Svanfeldts Coffee förvandlas varje kaffestund i din verksamhet till en njutbar upplevelse som också bidrar till en god sak. Vårt kärleksfullt rostade kaffe höjer gästernas tillfredsställelse, stärker servicen och håller både personal och gäster pigga och glada.

Alla som besöker ett hotell eller en restaurang uppskattar kvalitetskaffe. Genom att välja Beans & Brains kaffe inte bara tillfredsställer du gästernas behov utan bidrar också till Hjärnfondens viktiga forskning om hjärnan, med 10 kr från varje sålt kilo kaffe.

Service och Support: Vårt team av kaffeexperter och servicetekniker är alltid beredda att erbjuda de lösningar och den support din verksamhet behöver för att säkerställa en konsekvent och problemfri kaffeupplevelse.

Välj ett kaffe som, kopp för kopp, gör skillnad både i din verksamhet och i världen. Beans & Brains från Svanfeldts Coffee är det perfekta valet för den medvetna hotell- eller restaurangägaren som värdesätter både kvalitet och samhällsansvar.

En kopp för hjärnan. En kopp som gör skillnad.

10 kr per kilo till Hjärnfonden

Grundarna till Beans & Brains är vi, David och Ditte. Vi är föräldrar till tre barn. Ett av barnen fick en hjärnblödning när hon låg i magen och föddes med en grav CP-skada. Vi har i och med det fått upp ögonen för vikten av arbetet kring hjärnforskning. Vi kom fram till att vi vill bidra med något. Vi bestämde oss för att 10 kronor för varje kilo kaffe vi säljer ska gå till Hjärnfondens forskning.

Med en stor erfarenhet av kaffebranschen och en blogg med tusentals följare insåg vi att vi kan göra skillnad på riktigt. Att tillsammans skapa ett kaffekoncept som gör morgondagen ljusare för någon annan. Beans & Brains har redan gjort avtryck – vi har sålt över 80,000 kilo kaffe! Tack vare våra kaffe-ambassadörer är Beans & Brains en kafferörelse in the making.

Kontakta oss